четвъртък, 1 март 2012 г.

За мен


Казвам се Анелия Георгиева и съм професионален фотограф/дизайнер. За мен фотографията - е едно пътуване, в интересни открития, забавни приключения и неочаквани обрати. Това е възможност да говоря с хората, да ги разбирам, да намирам някои скрити от пръв поглед неща от повърхността които може никога преди това да не са забелязвани и да ги реализирам. В това се крие очарованието и насладата да снимам. Всеки миг е неповторим. Той може да живее цял живот, замразен в една магия. Това е така, защото го прави фотографията и аз я обичам. За мен това е осмото чудо на света!

Снимам в следните категории:
  • Бременни.
  • Бебешка, детска и семейна фотография.
  • Детски партита, рождени дни.
  • Сватби и събития.
  • Портретна фотография.

БРЕМЕННИ
Бременноста на  бъдещата майка е един от най-трогателните моменти в живота. Това е невероятно - да се види как се ражда нов живот, за да гледате как се развива и как новия малък човек го чакат щастливи родители. Години по-късно вие ще гледате нежно тези снимки и ще си спомняте с умиление за онази магия и радост от майченството...

БЕБЕШКА, ДЕТСКА И СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ
Аз имам за цел , да създам бебешки, детски и семейни снимки с голяма художествена и сантиментална стойност за вас. Децата растат толкова бързо, че често остават само спомените, запечатани в снимки. Ето защо е важно да снимате децата си, за да си спомните след време за първото зъбче, прохождане и въобще всичко първо в живота на вашето дете. Старият албум със снимки на децата ви е като машина на времето. Гледайки уникалните кадри отново ще изпитате онова щастие, когато сте правили снимките, лицето Ви ще грейне в широка усмивка или просто ще се просълзите. Затова, не се колебайте да ми се обадите и да направим няколко снимки на детето Ви, които след време ще бъдат ценни спомени както за Вас, така и за вече порасналия Ви наследник.

ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА, РОЖДЕННИ ДНИ И КРЪЩЕНЕТА
Детските партита и детски рожденни дни са мои специалитет.Това е една от най-приятните, но и трудни задачи. В едно и също време трябва да си и аниматор, и фотограф, но детският смях е голямата награда. Подходящото място за детско парти е там където вие и малчуганите се чувствате добре – в домашни условия, в парка, на двора, заведения, детски центрове, градини и училища. Аз мога да бъда там и да уловя децата изпълващи се с енергия, живот, усмивки... Запазете тези слънчеви мигове с красиви детски снимки. Подарете си спомени.

ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ И СЪБИТИЯ
Да бъдеш на точното място в точния миг, да усетиш случващото се, да имаш опита да го предадеш в своите кадри е безценно усещане. Моята цел е, ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на празничния ден и да го запазя по неповторим начин в снимки с художествена стойност, защото това е Вашия миг и той е една магия. Запазете спомените си, те са безценни!


ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА ПОРТРЕТНА, АРТИСТИЧНА ФОТОГРАФИЯ
Представете себе си с атрактивна визия. Може да зарадвате любимия човек с негова или ваша фотосесия. Ще направя снимки, нужни за вашата професионална реализация. 


Ако искате да имате подобни снимки аз ще ви посъветвам. Ще обсъдим всички подробности за избрания вид фотозаснемане. Ще ви кажа как това се случва, ще помогна с избора на дрехи и всичко каквото ви интересува. Ще създам комфортна среда за фотография. Трябва само да изберете времето и мястото за снимки и да определим категорията снимки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар